Sushi Fusion
Acasă Despre Meniu Locație Contact
Despre

Noi suntem Sorin și Ionuț, fondatorii Sushi Fusion. Prin acest restaurant căutăm să îmbinăm cele mai bune idei acumulate în toată practica noastră profesională. Aducem în Iași un concept diferit din punct de vedere gastronomic, într-o formă menită să-ți ofere o experiență completă de fine dining. SUSHI Fusion este despre produse cu gust ieșit din comun de bun, ingrediente perfect echilibrate, prezentare exotică și servicii excelente. Pe scurt, o fuziune armonioasă care vizează toate cele 5 simțuri.

Viziunea noastră este să devenim cel mai puternic brand de sushi din România și să creăm o comunitate cu impact pozitiv. Facem asta prin muncă multă, zilnică, pentru a depăși așteptările tale și a oferi o experiență senzorială completă. Considerăm că produsele de calitate, serviciul ireproșabil și echipa noastră de oameni uniți și profesioniști sunt ingredientele pentru un fine dining ca la carte. Ne mândrim cu colegii noștri care au atât experiență internațională, cât și practică în cele mai populare restaurante de sushi din România.

Sorin

Am studiat Hotel & Restaurant Management în Danemarca, perioadă în care am și lucrat în domeniu. Experiența profesională mi-am completat-o cu internshipuri în restaurante de renume, printre care Martin Berasategui din Tenerife, distins cu 2 stele Michelin și Victoria Hoi An Resort, unde am fost Food and Beverage Manager. În ultimii doi ani am luat calea antreprenoriatului împreună cu Ionuț și am creat un restaurant în Danemarca bazat pe conceptul de sushi fusion.

Ionuț

Mi-am început parcursul profesional în afara țării, mai exact în Cipru. Timp de 14 ani, am lucrat în bucătării variate din domeniul HoReCa (Buddha Bar, Ocean Basket și Fratelli). Mai apoi, viața m-a adus în Danemarca, unde l-am întâlnit pe Sorin. Împreună am decis ca, după 10 ani de preparat sushi, este momentul să creăm un concept propriu. Sushi Fusion poartă amprenta experienței noastre și viziunea de a crea în România un spațiu cu sushi de calitate superioară.