Despre noi

Bine ai venit la
SUSHI Fusion!

Noi suntem Sorin și Ionuț, fondatorii Sushi Fusion. Prin acest restaurant căutăm să îmbinăm cele mai bune idei acumulate în toată practica noastră profesională. Aducem în Iași un concept diferit din punct de vedere gastronomic, într-o formă menită să-ți ofere o experiență completă de fine dining. SUSHI Fusion este despre produse cu gust ieșit din comun de bun,
ingrediente perfect echilibrate, prezentare exotică și servicii excelente. Pe scurt, o fuziune armonioasă care vizează toate cele 5 simțuri.

Viziunea noastră este să devenim cel mai puternic brand de sushi din România și să creăm o comunitate cu impact pozitiv. Facem asta prin muncă multă, zilnică, pentru a depăși așteptările tale și a oferi o experiență senzorială completă. Considerăm că produsele de calitate, serviciul ireproșabil și echipa noastră de oameni uniți și profesioniști sunt ingredientele pentru un fine dining ca la carte. Ne mândrim cu colegii noștri care au atât experiență internațională, cât și practică în cele mai populare restaurante de sushi din România.

Am studiat Hotel & Restaurant Management în Danemarca, perioadă în care am și lucrat în domeniu. Experiența profesională mi-am completat-o cu internshipuri în restaurante de renume, printre care Martin Berasategui din Tenerife, distins cu 2 stele Michelin și Victoria Hoi An Resort, unde am fost Food and Beverage Manager.

În ultimii doi ani am luat calea antreprenoriatului împreună cu Ionuț și am creat un restaurant în Danemarca bazat pe conceptul de sushi fusion.

FONDATOR SUSHI FUSION

Mi-am început parcursul profesional în afara țării, mai exact în Cipru. Timp de 14 ani, am lucrat în bucătării variate din domeniul HoReCa (Buddha Bar, Ocean Basket și Fratelli).

Mai apoi, viața m-a adus în Danemarca, unde
l-am întâlnit pe Sorin. Împreună am decis ca, după 10 ani de preparat sushi, este momentul să creăm un concept propriu. Sushi Fusion poartă amprenta experienței noastre și viziunea de a crea în România un spațiu cu sushi de calitate superioară.

FONDATOR SUSHI FUSION

După 6 luni și câteva zile de la inaugurarea restaurantului, am primit posibil una dintre cele mai măgulitoare vești: am fost votați pe Takeaway.com ca 𝗖𝗲𝗹 𝗺𝗮𝗶 𝗯𝘂𝗻 𝗻𝗼𝘂 𝘃𝗲𝗻𝗶𝘁 𝗶̂𝗻 𝗮𝗻𝘂𝗹 𝟮𝟬𝟮𝟭! 

Totodată, feedback-ul și deschiderea voastră sunt constant o resursă valoroasă care ne ajută să fim mai buni în tot ceea ce facem!

De aceea, vă mulțumim pentru că…

…încă de la inaugurare ne-ați trecut cu încredere pragul.
…ne oferiți ocazia de a vă încânta cu experiențe de fine dining ca la carte.
…împreună ducem arta culinară asiatică la un alt nivel.
…luați parte alături de echipa noastră la călătoria SUSHI Fusion.
…punem Iașul pe harta gastronomiei în România.

2022
Sushi Fusion
Restaurant Guru • Recommended

Ce spun clienții noștri

Experiențe din restaurant