Cum plătesc

Ți-ai pus întrebarea „cum plătesc”? Ei bine, în prezent, website-ul SUSHI Fusion îți pune la dispoziție două modalități de plată. Prima dintre ele este plata online cu cardul, iar cea de-a doua plata ramburs (la livrare). Toate sumele afișate în coșul de cumpărături includ TVA.

Plata ramburs

„Cum plătesc” prin plata ramburs? Plata produselor comandate se va face la livrare, în momentul primirii produselor. Plata se va face la primirea comenzii, direct curierului.

Plata online cu cardul prin EuPlătesc

Dacă optezi pentru metoda de plată „Online prin card bancar”, acordă atenția datelor pe care le furnizezi. Este necesar să completezi un formular cu informațiile despre cardul tău în pagina securizată a procesatorului de plăți.

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului 3D Secure. Acesta este elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

3D Secure îți oferă garanția că nicio informație legată de cardul tău nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plăți. Aceste date sunt direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.