Condiții de livrare

SC SAKURA FEST SRL (SUSHI Fusion) face toate eforturile pentru a vă oferi cele mai bune condiții de livrare și pentru a vă prezenta cu maximă corectitudine culorile, mărimile, dimensiunile și descrierea produselor. Totuși, datorită volumului mare de comenzi/date pot apărea inadvertențe în cadrul informațiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeți pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor.

Timpul mediu de procesare și expediere al tuturor comenzilor de pe site este de 25 de minute din momentul în care începem preparea produsului și până vine livratorul și ridică comanda.

Comanda minimă și procesarea comenzii

Toate prețurile afișate pe site sunt în RON și conțin TVA. Prețurile afișate nu conțin taxele de transport. Aceste taxe, în cazul în care vor exista, vor fi trecute separat.

Livrările se realizează de luni până duminică de către restaurantul SUSHI Fusion, între 11-21:30. Preluăm ultima comandă la ora 21:30.

Pentru comenzile de peste 160 de lei, ce trebuie livrate în orașul Iași și în zona Metropolitană, transportul este gratuit, fiind realizat în regim propriu.

Pentru comenzile care nu întrunesc această condiție, taxa de livrare este calculată în funcție de zona de livrare, după cum urmează:

  • Zona 1: comandă minimă de 60 RON, taxă de livrare 8 RON;
  • Zona 2: comandă minimă de 80 RON, taxă de livrare 30 RON;

Cele 2 zone cuprind următoarele cartiere/localități:

  • ZONA 1 cuprinde: Copou, Sărărie, Păcurari, Canta, Centru, Podu Roș, Tudor Vladimirescu, Dacia, Alexandru cel Bun, Agronomie, Carol I, Galata, Tătărași, Ciric, CUG, Frumoasa, Nicolina, Baza 3, Bucium, Industrială, Bularga, Tiki Village, Rediu, Breazu, Aroneanu, Cârlig, Valea Lupului, Miroslava, Valea Adâncă, Horpaz, Valea Ursului, Aeroport Iași, Astoria, Vlădiceni, Holboca, Păun.
  • ZONA 2 cuprinde: orice localitate care nu se regăsește în ZONA 1.

Detalii despre condiții de livrare

Conform legilor în vigoare, comanda făcută pe acest website se consideră un contract între utilizator și SC SAKURA FEST SRL și trebuie executată de către ambele părți. Aceasta înseamnă că SC SAKURA FEST se obligă să livreze produsele comandate, iar utilizatorul se obligă să plătească contravaloarea comenzii.

Ne rezervăm dreptul de a modifica preturile afișate pe website atunci când considerăm că acest lucru este necesar.

 

SC SAKURA FEST SRL folosește serviciile altor companii, de exemplu pentru plată, hosting etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca înainte de folosirea acestor servicii să cunoască și să accepte condițiile și termenii serviciilor.